Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Love in the End - Η προπώληση ξεκινάει 08-02 Read more: http://www.odeon.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=914%3Alove-in-the-end&catid=24%3Acinenews&Itemid=99&lang=el#ixzz2KiW0LRT6

Love in the End - Η προπώληση ξεκινάει 08-02


kx-love-in-the-end-prosfora-14Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία
«Love in the End» - «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος»

Την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου έρχεται η στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Προαγοράζοντας το εισιτήριο σας την ημέρα των ερωτευμένων απο τους κινηματογράφους ODEON  σας κάνουμε δώρο 1+1 εισιτήριο για την πολυαναμενόμενη ταινία “Όμορφα Πλάσματα”, η οποία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 28 Φεβρουαρίου.

 Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών 1+1.


Γιατί 2 ταινίες είναι πάντα καλύτερες από μια!



 «Love in the End»: Τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. Στο "Love in the end", γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη, πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς.. Τρεις ιστορίες.Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται.  Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή  δεν  τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.   Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος. 

«Όμορφα Πλάσματα»: “Υπάρχουν φοβερές δυνάμεις σ’αυτόν τον κόσμο... Τις οποίες οι κοινοί θνητοί, δεν μπορούν να κατανοήσουν. Ζουν ανάμεσά μας. Οι αρχαίοι τους αποκαλούν Κάστερς (Μάντες).Κρατούν τις δυνάμεις τους κρυμμένες και προετοιμάζονται για τη μέρα που θα τις διεκδικήσουν το φώς ή το σκοτάδι” “Σε μια πόλη χωρίς εκπλήξεις, ένα μυστικό μπορεί να αλλάξει τα πάντα” “Κάποιες αγάπες είναι μοιραίες... άλλες είναι καταραμένες” Η best seller τετραλογία «Τα χρονικά των Κάστερ», έχει ήδη μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Ξεκίνησε με το πρώτο βιβλίο «Όμορφα Πλάσματα», συνεχίστηκε με τα «Όμορφο Σκοτάδι» και «Όμορφο Χάος» και ολοκληρώθηκε με το «Όμορφη Λύτρωση». Ο νεαρός Ίθαν Γουέιτ βασανίζεται από μυστηριώδη όνειρα.Η μυστηριώδης Λένα Ντουκέιν έχει μόλις μετακομίσει στη μικρή πόλη Γκάτλιν και κρύβει ένα φοβερό μυστικό.Ένας θνητός Ρωμαίος και μια μάγισσα Ιουλιέτα σε μια ιστορία ενηλικίωσης γύρω από την πραγματική μας ταυτότητα - μια μοντέρνα μυθολογία πουεκτυλίσσεται σε μια γοτθική, βαθιά θρησκευόμενη επαρχία του Νότου, ανάμεσα στους πνιγμένους στην άναρχη βλάστηση κήπους, στους θολούς βάλτους καιστα φαντάσματα του Αμερικανικού Εμφυλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου