Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η λαμπερή πρεμιέρα του «Love In The End»

Ποιοι παρακολούθησαν την ταινία

 Η λαμπερή πρεμιέρα του «Love In The End»

Πλήθος σημαντικών καλεσμένων και αμετανόητων κινηματογραφόφιλων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Βασίλη Κεχαγιά, «Love In The End».

Συντελεστές της ταινίας καθώς επίσης και εκλεκτοί εκπρόσωποι της καλλιτεχνικής επικαιρότητας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή την τελευταία μεγάλη ελληνική παραγωγή, η οποία έρχεται από τις 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους με σκοπό να μας υπενθυμίσει πόσο όμορφο είναι να ερωτεύεσαι χωρίς φόβο και δισταγμούς.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή και Νικόλας Αγγελής, μαζί με τον σκηνοθέτη Βασίλη Κεχαγιά, υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, τους Ηλία Βρεττό, Αντώνη Λουδάρο, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Όλγα Λαφαζάνη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Γιώργο Σατσίδη, Κώστα Καραφώτη, Κωνσταντίνο Λάγκο, Τόμας Πρωτόπαπα, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργο Παπαδόπουλο, Άλεξ Κάβδα, Μυρτώ Κάζη και Δημήτρη Λαγιόπουλο, οι οποίοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την αποστολή αγάπης του «Love in the End» και της Lacta.

Πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν το happy end που ποτέ δεν είχαν σε μια ταινία γυρισμένη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη.

Τρεις ιστορίες. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια. Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Οι υπέροχοι πρωταγωνιστές της ταινίας Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή και Νικόλας Αγγελής, μαζί με τον σκηνοθέτη Βασίλη Κεχαγιά, έδωσαν το παρόν μεταφέροντάς μας μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας, σ’ έναν κινηματογραφικό κόσμο γλυκό και παραμυθένιο. Στο πάρτι της Lacta που ακολούθησε, το συγκρότημα Onirama ανέβασε το κέφι με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, κλείνοντας αυτή την όμορφη βραδιά με μια γλυκιά αναδρομή στις πιο ερωτικές στιγμές της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας των τελευταίων χρόνων.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Ηλίας Βρεττός, Αντώνης Λουδάρος, Σταματίνα Τσιμτσιλή με την καλή της φίλη Όλγα Λαφαζάνη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Σατσίδης, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Τόμας Πρωτόπαπας, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Άλεξ Κάβδας, Μυρτώ Κάζη και Δημήτρης Λαγιόπουλος οι οποίοι φωτογραφήθηκαν παρέα με τους ενθουσιασμένους συντελεστές της ταινίας αλλά και τους φίλους του «Love in the End» που αγκάλιασαν με θέρμη την «αποστολή αγάπης».









 Δείτε το trailer της ταινίας...
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=97vo83xIRf8#t=0s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου