Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Στην εντατική ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

 Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής. 

"Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!", είπε η σύντροφός του Ιωάννα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso

Ο νεαρός ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Βασιλιάδες", κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη δεξιά λωρίδα του δρόμου της Αττικής Οδού. Στη συνέχεια,έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα όχημα της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε κάποιο άλλο σημείο του δρόμου. 

Ο Τόμας Πρωτόπαπας τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και το κεφάλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, και ο αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μπήκε στο χειρουργείο. Μετά από πολύωρη εγχείρηση στο κεφάλι, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου